ONS VERHAAL
ESTHER & KAREN

Wij zijn Karen en Esther en kennen elkaar als sinds we kinderen zijn. We hebben samen in de lagere school gezeten en waren allebei turnsters bij dezelfde club. 

We hebben allebei mogen ervaren hoe het is om wedstrijdturnen te doen, de vriendschappen, de discipline, de mentale en fysieke kracht die nodig was. Op sommige momenten geweldig, op andere ook heel zwaar. 

We zijn dus al van kinds af aan bezig met een gezonde geest in een gezond lichaam. 

We zijn allebei al enkele jaren met yoga bezig, vooral uit persoonlijke interesse. We hebben allebei ondervonden wat overbelasting met je lichaam en geest kan doen. Na een pad met vallen en opstaan hebben we allebei balans gevonden, mede dankzij het beoefenen van yoga en we waren enthousiast om de schoonheid van deze techniek met anderen te delen, hebben opleidingen gevolgd om deze leuke en mooie vorm van beweging te kunnen overbrengen. We zijn gevestigd in Sinaai en Hamme en het is de bedoeling bij Yoga Flow om onze yogi's te helpen naar hun innerlijke zelf te luisteren en de moed te vinden om uit hun comfortzone te stappen.


Yoga is een eeuwenoude kunst die ons leert aanwezig te zijn in het moment. We hopen dat onze yogi's de vreugde ervaren die deze oefening ons brengt. Onze Yogastudio heeft voor ieder wat wils en op elk niveau. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Untitled
 

YOGA FLOW TEACHERS

Knipsel.PNG

KAREN BONNE

Yoga Teacher Start To Yoga

Esther.PNG

ESTHER MOORTHAMER

Gespecialiseerd Yin Yoga en Kinderyoga Instructeur